Wie zijn wij


De Beijer Grafische Machines is een vakhandel in met name gebruikte machines en toebehoren voor de sign-industrie, maar ook nieuwe machines behoren tot ons assortiment.
We hebben kennis van zaken en kennis van de door u te verwerken materialen.
We kunnen u adviseren over diverse toepassingen en aanpassingen aan werkwijzen, gebruiksartikelen en machines.
Met onze kennis en adviezen kunt u uw voordeel doen.

We zijn in staat om vakkundig onderhoud en reparaties te doen en om aanpassingen en modificaties aan te brengen aan machines indien dit door onze klant gewenst wordt.We hebben van alle machines die we in ons assortiment hebben de meeste onderdelen op voorraad.
Soms moeten we onderdelen bestellen, maar we kunnen altijd via onze connecties aan nieuwe of gebruikte onderdelen komen van de machines die wij leveren.

We STAAN voor ons werk en achter onze produkten en diensten. We staan ook voor u, onze klant. We zijn graag uw betrouwbare partij waar u van op aan kunt, waar u terecht kunt met uw vragen en/of problemen en waar u invulling kunt vinden voor uw vraagstukken. Om dit vertrouwen van u te winnen, zijn we altijd bereid u te adviseren, waardoor u zelf kunt vaststellen dat de vakkennis er is. Daarnaast bieden we u altijd 3 maanden garantie op geleverde machines, waardoor u zekerheid heeft in de kwaliteit van door ons geleverde spullen.

We zijn actief bezig met het behoud van ons millieu. Dat is één van de redenen dat we handelen in gebruikte machines. Door het hergebruiken van de machines komen deze niet op afvalbergen terecht en kunnen onze klanten daar nog lang dankbaar gebruik van maken. Bovendien kunnen deze machines worden aangekocht
voor een veel lager bedrag dan een nieuwe machine, terwijl er toch zekerheid voor langdurig en doelmatig gebruik tegenover staat. We ruilen onze verkochte machines ook graag weer terug in als u er jarenlang plezier van heeft gehad en het tijd wordt voor een grotere of andere.